Vaniljbullar
Otroligt goda bullar som för en gångs skull blev precis lika fina som de på bilden i bakboken! Med hemmagjord vaniljkräm blev de dessutom oslagbart goda! Jag fick dock ungefär hälften av vaniljkrämen över. Hade gärna haft mer i bullarna men jag visste inte riktigt hur jag skulle lyckas fylla dem med mer. De blev otroligt goda och receptet på degen kommer jag nog att spara för att använda vid bak av andra bullar. Leilas grundrecept på vetedeg är verkligen jättebra! Lätt att lyckas med, jäser fint och smakar himmelskt för den som älskar kardemumma. Jag som är lite tokig i det ska nog bara göra släta bullar och skippa vaniljkrämen nästa gång. Hur gott det än är med vaniljkräm i så är det ganska mycket jobb med det. Släta bullar penslade med smör och rullade i socker blir ju nästan lika gott (men bara nästan såklart). Dessa var iallafall grymt goda och mycket lättare att baka än man tror! Receptet hittar ni här.